Leverans på 3-7 arbetsdagar

Fri frakt över 1000 kr

Inbjudningskort till bröllop

 

 

Inbjudningskort till bröllop

Inbjudningskort till bröllop

Inbjudningskort till bröllop är enkelt att beställa hos oss. Välj en mall, redigera med egna texter och beställ. Korten kommer inom 3-7 arbetsdagar.

Sweet Printery erbjuder inte bara inbjudningskort till bröllop, här hittar ni trycksaker som matchar från save the date-kort till tackkort och allt däremellan. Vigselprogram, festprogram, menyer, bordsplaceringskartor, bordsnummer, placeringskort – alla trycksaker har formgetts för att ge en sammanhållen helhet. En röd tråd genom ert bröllop.
Vi värnar om miljön, vi trycker våra inbjudningskort till bröllop på ett vackert, matt 300 grams papper på ett svenskt tryckeri. Till våra inbjudningskort och tackkort ingår kuvert. Kuverten är av samma kvalitetspapper som korten trycks på. Undantaget är våra vykort som kommer utan kuvert, just för att de ska skickas som vykort. Vi har fri frakt inom Sverige vid beställningar över 1000 kr,  annars kostar frakten är 79 kr inom Sverige och leveranstiden är 3-7 arbetsdagar. Ni skapar enkelt personliga inbjudningskort genom att välja en av våra mallar och redigera den med egen text. Hittar ni ett kort som ni tycker om men vill ändra något på eller i är ni välkomna att höra av er så hjälper vi er. Att gifta sig är en stor och viktig händelse och vi hjälper er gärna att göra era trycksaker så som ni vill ha dem. För tips om bland annat klädkoder till bröllop och hur man formulerar sig i sin bröllopsinbjudan läs vår bröllopsblogg.