Leverans på 3-7 arbetsdagar

Fri frakt över 1000 kr

Bröllopsblogg

Tips och råd för fina trycksaker till bröllop, dop och fest.

Bröllopsblogg

TIPS OCH RÅD FÖR FINA TRYCKSAKER TILL BRÖLLOP, DOP OCH FEST

Inspiration till bröllopsdukningar i guld och mässing

På bröllopsmässan på Bjärsjölagårds Slott så fick vi förmånen att duka upp tre bord med våra festprogram, menykort och placeringskort. Blomsterdekorationerna kom från Blomster och små ting. Söker ni blommor till bröllop i Malmö så tycker jag att ni ska spana in Blomster och små ting på Instagram. Vi hade också turen att Kajsas Foto hann fånga de vackra dukningarna på bild. Söker ni en bröllopsfotograf i Skåne och gillar mjuka stämningsfulla bilder så ska ni kika in hos Kajsa. Förutom att hon tar underbara bilder är hon dessutom supertrevlig.

Temat för denna bröllopsdukning var guld och mässing. Bordsnumren, placeringskorten, festprogrammen och menykorten är tryckta på ett silkpapper med guldfoliering. Serien är custom made för ett bröllop men går självklart att beställa hos oss. Guld ger en lyxig känsla och är på sitt sätt lätt att matcha och ta både åt ett klassiskt håll eller ett mer rustikt. Här valde vi att gå åt det mer rustika hållet och därför användes en avsågad trästam som centerpiece, med en bukett i mustiga toner som stod på en mässingsbricka med vatten, helt utan vas. Ljus i olika färger tog upp färgerna i blommorna och stod i udda mässingsljustakar.  Bröllopsdukningen blev lyxig och rustik på ett väl avvägt sätt.

Att skapa stilen själv är enkelt. Träplattor som grund i dukningen, vilda buketter i mustiga toner, udda mässingsljusstakar och kort till bröllop med guld.

Inspiration bröllopsdukningar