Leverans på 3-7 arbetsdagar

Kuvert ingår

Information och villkor

LÄS MER OM VÅR NÖJD-KUND-GARANTI OCH ANNAT VIKTIGT FÖR DIG SOM KUND.

Information och villkor

LÄS MER OM VÅR NÖJD-KUND-GARANTI OCH ANNAT VIKTIGT FÖR DIG SOM KUND.

Priser

Alla priser på hemsidan är angivna i SEK och inkluderar svensk moms med 25 %. Valutaväxlaren ger ungefärliga priser och är beroende av valutakursen i den stund du som kund betalar din beställning. Priserna som står på denna hemsida vid inköpstillfället gäller. Reservation för prisändringar och systemfel.

Betalning

Vi använder oss av kortbetalning med Visa och Mastercard, Swish och Paypal för betalningar. Som svensk kund har du möjlighet att välja att betala med Visa, Mastercard, Swish och Paypal. Övriga länder har kortbetalning med Visa och Mastercard eller Paypal som betalningsalternativ. När du gör en kortbetalning når aldrig dina kortuppgifter oss utan informationen stannar på Stripe och Paypals säkra servrar.

Frakt

Varor levereras med Postnord varubrev eller paket beroende på vikt och storlek. Frakt inom Sverige 79kr, frakt inom Europa 179kr. Frakt för posters 55kr.

Leveranstid

Vår beräknade leveranstid är mellan 3-7 arbetsdagar inom Sverige.

Nöjd-kund-garanti och reklamationer

Vi vill vara en trygg trycksakspartner till er och vi vill att ni ska vara nöjda med era trycksaker från Sweet Printery. Om ni anser er ha fått en defekt eller på annat sätt felaktig vara, ber vi er att omgående kontakta oss på hello@sweetprintery.se så att vi kan rätta till felet. Vi kan inte ansvara för eventuella stavfel gjorda av kunden, var därför noggranna att kontrollera utformning och stavning innan ni köper kortet. Har det ändå smugit sig in ett stavfel så delar vi på kostnaden för nytryck och frakt. Vi kallar det vår nöjd-kund-garanti.  För att ytterligare säkerställa att våra produkter når era kvalitetskrav så ber vi er att beställa provkort. Vid retur av vara, där Sweet Printery har orsakat felet, återbetalas frakten. Ersättningsleveransen sker helt utan kostnad för dig som kund. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

Outlösta paket

För outlösta paket debiteras kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnad – för närvarande 149 kronor inom Sverige. Paket måste, enligt Postens regler, hämtas på servicestället inom 2 veckor, annars returneras det.

Ångerrätt

Våra produkter tillverkas efter era särskilda önskemål och med personlig prägel. I enlighet med distans- och hemförsäljningslagen tillämpas därför inte någon ångerrätt vid köp av våra varor.

Fel i text och bild

Sweet Printery ansvarar inte för stavfel och dylikt inmatat av kunden. Vi kan ej heller ansvara för dålig bildkvalitet, då kunden t ex laddat upp ett foto som är mörkt, suddigt eller med för låg upplösning. Vi ber er att noga kontrollera stavning, utformning och era bilder. Pappret som bilderna trycks på är matt och det gör att bilderna upplevs något mörkare än på bildskärmen. Läs mer om hur du kan kontrollera bildkvalité på vår FAQ.
Sweet Printery har en Nöjd-Kund-Garanti som möjliggör för dig som kund att trycka om dina kort till halva priset om du har stavat fel eller vill byta bild.

Personuppgifter

Vid beställning hos Sweet Printery uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort genom att kontakta oss på hello@sweetprintery.se. Sweet Printery kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part.