Designa för oss

SKAPAR DU, SÅ SÄLJER VI

Designa för oss

SKAPAR DU, SÅ SÄLJER VI

Designa för oss!

En av anledningarna till att vi startade Sweet Printery är för att ge fler grafiska designers och illustratörer möjlighet att sälja sina alster. Att bygga en plattform, marknadsföra den och hålla den uppdaterad är mycket arbete för den som helst jobbar med det kreativa. Den delen har vi löst, i utbyte så delar vi på vinsten. Allt du behöver göra är att ta fram ett kort eller en serie så sköter vi resten. Det är inte snabba pengar men det är en passiv inkomst som kan växa med tiden. För att du ska kunna sälja hos oss behöver du f-skattsedel eller kunna skicka fakturor via ett egenanställningsföretag.

7

design@sweetprintery.se

Börja med att skissa upp idén kring ditt kort, gärna i text och bild. Berätta för oss varför du vill ta fram kortet eller serien, tanken bakom den och känslan du hoppas den ska förmedla. Berätta gärna lite om dig själv också och visa oss din portfolio.

Om vi tror på din idé så skickar vi över ett avtal och vårt startkit med instruktioner, möjliga mått på kort och exempeltexter. Sedan är det bara att börja skapa.

N

Vi får kortet, serien eller produkten. Vi behöver se kvitton på eventuella illustrationer och typsnitt, om de inte är dina egna eller gratisfonts. Vi lägger upp den på hemsidan och börjar marknadsföra den.

Förhoppningsvis har du skapat en dunderhit. Utbetalningar sker två gånger per år.

Våra kollektioner

Vi vill fylla upp vår shop med fler kort och posters, kika runt i vår butik och berätta för oss vad du saknar!