Leverans på 3-7 arbetsdagar

Fri frakt över 1000 kr

Bröllopsblogg

Tips och råd för fina trycksaker till bröllop, dop och fest.

Bröllopsblogg

TIPS OCH RÅD FÖR FINA TRYCKSAKER TILL BRÖLLOP, DOP OCH FEST

Beställ save the date kort – tre saker att tänka på!

Det är väl bara att beställa save the date kort, eller? Bara att hitta ett fint kort och skicka ut…

Nja, det finns några saker att tänka på!

  1. Jag rekommenderar brudpar att tänka igenom vilka trycksaker de har tänkt ha till sitt bröllop innan de beställer save the date kort. Har butiken ni tänkt handla av alla matchande trycksaker ni behöver? Det kommer spara er tid och bryderier mot att i efterhand försöka få ihop den röda tråden.
  2. Gör gästlistan först! Beställ exakt som många kort ni behöver plus ett eller två att spara, så slipper ni slänga pengar i sjön. Kom ihåg att varje gäst inte ska ha en egen inbjudan. Ofta får vi beställningar på 100 inbjudningskort för att ett brudpar ska ha 100 gäster, ofta brukar ett sådant bröllop behöva runt 60 inbjudningskort, då många är par och familjer.
  3. Datum, plats, era namn och vad det gäller är det som behöver finnas på kortet. Och vad det gäller kan man skriva på många sätt: Save the date, Vi ska gifta oss!, Reservera vårt datum, Kom och fira med oss! Bröllopsinbjudan kommer längre fram osv.Några av våra save the date kort och tre olika sätt att betona texten på save the date kortet:

Pampas Rose save the date kort      Greenery save the date kortDahlia soft rose save the date kort A6